Indretning og lokaler

Stjernedalen ligger idyllisk på en stille villavej et stenkast fra Folkeparken og Lyngby Sø. De oprindelige huse på stedet er fra 1920. Børnehaven startede i efteråret 1977 med 9 børn. Der er kommet mange ombygninger og nyskabelser til i årenes løb, bl.a. Eventyrhuset.

Vi har en stor gammel have på lidt over 900 m2 til rådighed som legeplads. Der findes græsplæner og gamle æbletræer at klatre i. Ellers er haven indrettet med et ”svensk” legehus, et nyt legehus i to etager og med rutschebane, en bålplads, to sandkasser med potter og pander, et ”køkkenbord”, et nyt værksted med høvlelbænk og værktøj til børn og voksne, pilehytter og balancebomme. Der er to urtehaver med en lille bro over, et drivhus og desuden en vandtrappe. Vi har også en kaningård, og vi holder høns.

Børnehavehuset på ca. 28 m2 er indrettet med garderobe, køkken og fællesrum, en slags varmestue, som om vinteren opvarmes med kakkelovn. I tilslutning hertil findes toilettet. Kontor findes på 1.sal i tjenesteboligen, som også ligger på grunden. Her findes også personaletoilet og personalerum.